Netissä leviää hulvaton kuva Arhinmäen kännisekoilusta: ”Kauhea kankkunen 2014”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki kunnostautui Sotshin olympialaisissa edustamalla melko näyttävästi. Ministeri oli juhlimassa Suomen jääkiekkopronssia yhdessä Leijonien kanssa, kun hänelle maistui väkijuoma hieman tavallista enemmän.

Lopulta Arhinmäki sammui pöytään ja Suomen jääkiekkotähdet joutuivat kantamaan ministerin nukkumaan. Lehtitietojen mukaan Arhinmäki oli sitä ennen ehtinyt juovuspäissään suututtaa norjalaisia olympiaurheilijoita. Tänään ministeri on joutunut selittelemään rajua juopotteluaan, joka nostettiin peräti Yleisradion televisiouutisten pääuutiseksi.

Ei ole siis ihme, että Paavo Arhinmäkeä muistetaan myös verkossa. Parhaillaan useilla sosiaalisen median palveluissa leviää vauhdilla nettimeemi, jossa hänen juopottelunsa on yhdistetty kuvankäsittelyllä Kauhea kankkunen -hittielokuvaan. Kuvassa Arhinmäki nähdään makaamassa lattialla, ja tekstinä on Hangover Sotshi 2014. Katso kuva tästä.