Angelyne paljasteli nolosti – roiskeläppä petti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien pissisten äiti Angelyne on jatkuva näky Beverly Hillsissä, ja viihdelehdet bongaavat aika ajoin kadulta pöyhkeän kampauksen omaavan pakkelikasvon roiskeläppähameessaan. Ilman kyseistä julkkista olisi Los Angelesin katukuva huomattavasti tylsempi.

Nyt Angelyne on nähty kahvilassa, jonne 54-vuotias nainen oli pukeutunut varsin paljastavasti. Lyhyehkö mekko paljasti enemmän kuin mitä ehkä oli tarkoitus, sillä se nousi reilusti vesirajan yli. Tuloksena oli se, että blondin pikkuhousujen peittämä alapää vilahti esiin.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne esiintyy usein julkisilla paikoilla asuissa, joista jopa Lady Gaga voisi olla avoimesti kateellinen. Nainen tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja. Hänet tunnetaan nykyään parhaiten siitä, että matami on teettänyt itselleen liian monta kauneusleikkausta.