Tyttöbändin kaunottaren muodot pullistelivat bilemekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöbändistä tuttu laulajatar, ja soolourankin lanseerannut Aubrey O’Day poseerasi vastikään American Music Awards -tapahtuman punaisella matolla näyttävässä asussa, joka ei rintavakoa peitellyt. Neitokainen on jatkanut samalla rohkealla linjalla myös sen jälkeen.

Eilen Aubrey kuvattiin osallistumassa Jason Taylor Foundation Celebrity Golf Classic Gala -tapahtumaan Hollywoodin Hard rock Cafessa. Kaunottaren asuvalinta oli melko huomiota herättävä.

Between Two Evils -albuminsa julkaisun jälkeen 29-vuotias Abrey O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa viime vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia. Aika näyttää julkaistaanko uusi albumi tämän vuoden aikana.