Hyvästi blondi! Britney Spearsin uusi tyyli puhuttaa – tyylikäs vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears aloitti äskettäin kahden vuoden keikkapestin Las Vegasissa, ja ainakin ensimmäiset keikat ovat osoittautuneet yleisömenestyksiksi. Nainen on nähty lavalla hyvinkin niukoissa asukokonaisuuksissa, mutta nyt hänen tyttömäiseen olemukseen on tullut lisää naisellista syvyyttä uuden hiusvärin ansiosta.

Lähes koko uransa blondina esiintynyt laulaja Britney Spears on monen mielestä onnistunut tekemään nappisuorituksen uudella ulkonäkömuutoksellaan, sillä vaalea ja ”hempukkamainen” blondi on väistynyt ja vaihtunut punaruskean klassiseen sävyyn. 32-vuotias Britney näyttää uudessa lookissaan edustavalta ja ikäiseltään. Uusi tyyli antaa lisää uskottavuutta esiintymiseen, sillä kahden lapsen äiti nähdään keikoillaan melko niukoissa asuissa.

Britney Spears on uransa alusta alkaen tunnettu seksikkäästä imagostaan, ja sama tyyli on jatkunut myös viime vuonna julkaistulla Work Bitch -videolla. Tähti on kuitenkin paljastanut olevansa todellisuudessa paljon kiltimpi kuin hänen videoistaan ja esiintymistyylistään voisi luulla. Hän sanoi, että seksikissana oleminen on vain osa työtä.