Harry Styles ja Kendall Jenner erosivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien julkkisperheen 18-vuotias Kendall Jenner nähtiin hiljattain ylävartalon paljastavassa paidassa Marc Jacobs Fall 2014 -muotinäytöksen catwalkilla. Mallin uraa ahkerasti luova Kendall on nyt poistanut kaikki häiriötekijät elämästään – mukaan lukien poikaystävänsä Harry Stylesin.

Kendall Jenner ja Harry Styles ovat pitäneet tiukasti yhtä jo kolmen kuukauden ajan. Valitettavasti teinirakkaus on nyt päättynyt yhteisestä sopimuksesta ja molempien nuorten kiireisestä aikataulusta johtuen. Kendall tahtoo keskittyä täysillä mallina olemiseen, kun Harry työskentelee One Direction -yhtyeensä neljännen albumin ja maailmankiertueen parissa.

The Sunin mukaan parin on mahdotonta sovittaa aikataulujaan yhteen ja vakava seurustelu saa nyt jäädä. Uutisen mukaan kaksikko kuitenkin pysyy ystävinä – ainakin siihen saakka kunnes Harry löytää uuden kaunottaren rinnalleen. Miehen entisten tyttöystävien kirjo on huikea, kun joukossa seisovat Cara Delevingne, Caroline Flack, Taylor Swift ja Emily Atack.

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner toivoo pääsevänsä Victoria’s Secret -luksusbrändin malliksi. Unelma ei välttämättä ole kovin kaukana tähden ulottuvilta. Hänet on nähty Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja samaisen merkin kuvissa poseerannut Candice Swanepoel siirtyi sittemmin Victoria’s Secretin talliin.