Khloe Kardashian seksikkäänä kansikuvassa – missä rintaliivit?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Khloe Kardashianin on viime aikoina kerrottu elävän näännytysdieetillä, jossa hän syö vain 400 kilokaloria saavuttaakseen ihannevartalonsa. ”Lihavaksi Kardashianiksi” leimattu neito yrittää laihdutuksen avulla toipua avioerostaan.

khloekardashian25022014

Khloe jätti koripallomiehensä Lamar Odomin pettämisen ja huumesekoilujen takia. Nyt Khloen hoikistuneet muodot ovat päässeet Cosmopolitan-lehden kanteen. Nainen on pukeutunut bleiseriin ja minishortseihin, ja hänen paitansa kaula-aukko yllättää avaruudellaan. Rintaliivit julkkis näyttää jättäneen kuvausten ajaksi kotiin.

Khloe Kardashianin elämä mullistui viime vuonna avioeron myötä. Nainen on purkanut suruaan bilettämällä räppäri The Gamen seurassa. Viihdelehdet riemastuivat, kun julkkiskaunotar bongattiin yökerhosta epäilyttävä sätkä suussaan. Naisen lähipiiri on huolestunut kuitenkin enemmän tähden pakkomielteisestä laihdutuksesta.