Nainen luuli saavansa kolmoset – synnyttikin identtiset neloset!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Synnytyssairaalassa ilmenee ajoittain yllätyksiä synnytyksissä, ja harmittavan usein yllätykset ovat negatiivisia. Nyt eräs amerikkalainen 42-vuotias Kimberly Fugate on kuitenkin kuullut vasta synnytyksessä saavansa identtiset neloset.

Tutkimusten perusteella naisen odotettiin synnyttävän kolmoset, mutta synnytyksessä lääkärit huomasivat laskelmien menneen selvästi pieleen. Ensin ulos tuli kolme lasta, ja synnytyksen luultiin olevan ohi. Kätilö kuitenkin kertoi, että yksi lapsi olisi vielä tulossa maailmaan.

Neljäs lapsi oli onnistunut piilottelemaan sisarustensa takana siten, että häntä ei huomattu edes useissa ultraäänitutkimuksissa. Mississippin yliopiston synnytyslaitoksella 8. helmikuuta syntyneet lapset päätyivät maailmaan 13 viikkoa ennen aikojaan, mutta voivat siitä huolimatta hyvin.