Rihanna juhlisti syntymäpäiviään hopeisissa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihanna on poseerannut useaan otteeseen Vogue-lehdessä. Neitokainen esiintyy jälleen maaliskuun numeron kansikuvassa. Tähdellä ei näytä olevan kuvissa läpikuultavan paitansa alla mitään, ja laulaja kertoi lehdessä vieroksuvansa kyseisten vaatekappaleiden käyttöä.

Rihanna kuitenkin tuntuu pukeutuvan mielellään bikineihin. Poptähti vietti 26. syntymäpäiviään Coloradon Aspenissa, ja jakoi lomaltaan liudan uusi Instagram-kuvia. Otoksissa laulajakaunotar poseeraa kameralle hopeisissa housuissa ja bikinien yläosissa.

26-vuotias Rihanna on Grammy-palkinnon voittanut barbadoslainen r&b-artisti, malli ja näyttelijä. Hän on myynyt maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa albumia. Neitokaisen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat Diamonds, Pour It Up, We Found Love, Where Have You Been, S&M, Man Down, Umbrella ja Don’t Stop The Music.