Näyttelijäpariskunta hakkasi paparazzin – molemmat käsiraudoissa putkaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa todelliset supertähdet osaavat yleensä käyttäytyä siten, että paparazzien alituinen kuvaaminen ei heitä juuri häiritse. Jotkut nuoremmat tähdet sen sijaan ottavat niin sanotusti kierroksia kuvaajan nähdessään. Nyt niin kävi Sam Worthingtonille ja Lara Binglelle.

Worthington ja Bingle olivat yhdessä kävelyllä New Yorkissa, kun pari paparazzia ryhtyi kuvaamaan heitä. Jostain syystä pariskunta suivaantui toiselle kuvaajalle, ja Lara ryhtyi ottamaan kameraa kuvaajan kädestä.

Lara ajautui painimaan kuvaajan kanssa, jolloin Sam tuli apuun ja niin ikään pahoinpiteli paparazzia lyömällä tätä kasvoihin. Lopulta poliisipartio tulee paikalle ja sekä Sam Worthington että Lara Bingle pidätetään ja viedään poliisiautolla putkaan käsiraudoissa.