Alessandra Ambrosion seksikäs vaatemallisto – boheemeille naisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Victoria’s Secret -brändin mallina tunnetuksi tullut brasialialainen Alessandra Ambrosio on jo kotvasen aikaa luonut omaa vaatemallistoaan. Naisen suunnittelema brändi kantaa nimeä Ále ja se sopii kaikille rantakaupunkien tuulissa viihtyville neitokaisille.

Ambrosion vaatemalliston innoittajana on toiminut mallin oma boheemi tyyli, jossa yhdistellään sekä vartalon linjoja mukailevia että löysiä vaatekappaleita. Hänen mallistonsa tulee 17. päivä maaliskuuta Los Angelesissa vaikuttavien Planet Blue -liikkeiden hyllyille ja verkkokauppaan.

– En voisi kuvitella parempaa paikkaa mallistolleni kuin autenttista ja boheemilla rantameiningillä varustettua kauppaketjua, Alessandra hehkutti tiedotteessaan.

Huippumallin suunnittelemia vaatteita voi ostaa 60-260 dollarin hintaan ja mallistossa on niin rentoja asuja kuin kauniita rantavaatteita sulilla ja silkillä koristeltuna. Hänen kohderyhmänään ovat kaikki 18–35-vuotiaat naiset. Alessandra on suunnitellut laajentavansa bisnestään pian myös vaatteista koruihin, asusteisiin, aurinkolaseihin ja hajuvesiin. Hän käyttää inspiraation lähteenä Brasiliassa vietettyä lapsuuttaan, maailman ympäri matkustamistaan ja Kaliforniassa viettämiä vuosiaan.

32-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.