Britney Spearsin pikkusisko ei pahastu vertailemisesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Britney Spears on noussut otsikoihin Las Vegasissa parhaillaan nähtävän konserttikiertueen myötä. Kerroimme taannoin, että myös hänen pikkusisko Jamie Lynn halajaa tähdeksi, ja neitokainen on lanseerannut uran kantritähtenä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Vaikka vaalea Jamie Lynn muistuttaa ulkonäöltään kuuluisaa isosiskoaan, eroaa hän omien sanojensa mukaan suuresti Britneysta. Jamie muun muassa tahtoi odottaa uran luomista tarpeeksi kauan, kunnes tunsi olevansa kypsä laulamaan sielukkaita ja tunteellisia sanoituksiaan.

22-vuotias Jamie Lynn Spears sanoi Associated Pressin haastattelussa, että häntä ei haittaa isosiskoonsa vertaileminen, koska se oli ennalta oletettavaa. Sen sijaan hän saa vertailemisesta enemmän voimaa toteuttaa omaa juttuaan kantrimusiikin parissa. Hän myös paljasti, että ei osaa tanssia yhtä hyvin kuin isosiskonsa. Silti hänen huippujulkkiksena työskentelevä sisko on ylpeä nuoremman Spearsin rohkean rehellisestä otteesta ja antaa alan neuvoja auliisti.

Jamie Lynn Spearsilla on lapsi entisen pitkäaikaisen poikaystävänsä Casey Aldridgen kanssa. Maddie-tytär syntyi vuonna 2008 ja pari erosi pari vuotta myöhemmin. Neito on työstänyt Tennesseessä kantrialbumiaan ja rakastui Jamie Watson -nimiseen mieheen. Pari meni kihloihin tämän viime vuonna.