Lääkäri ja kätilö poistuivat kesken synnytyksen – isä hoiti loppuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Isänä oleminen tarkoittaa vastuun ottamista perheestä. Eräälle floridalaismiehelle velvollisuus kutsui jo ennen kuin hänen lapsensa oli edes syntynyt tähän maailmaan. Zaheer Ali oli Indira-vaimonsa kanssa Bethesdan sairaalassa synnyttämässä.

YouTube
YouTube

Yhtäkkiä lääkäri ja hoitaja kutsuttiin pois huoneesta tekemään hätäkeisarinleikkaus toiselle potilaalle. Indiran synnytys eteni nopeasti, eikä lääkäriä ollut näköpiirissä, joten Zaheer tarttui toimeen ja auttoi vaimoaan synnyttämään Aaliyah-tyttären, uutisoi ABC News.

Kun henkilökunta palasi takaisin huoneeseen, vauva makasi jo sängyllä. Vanhemmat olivat hermostuneita sairaalan työntekijöiden toiminnasta, eivätkä voineet ymmärtää sitä, miksi yksi synnytys meni toisen edelle. Aaliyah tuli tähän maailmaan kuitenkin terveenä, ja lääkäri Deutschin tehtäväksi jäi vain leikata vauvan napanuora.