Metallibändin laulaja tunnusti – yritti murhauttaa vaimonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Menestyneen metalcore-yhtye As I Lay Dyingin laulaja, Tim Lambesis, pidätettiin viime vuonna epäiltynä vaimonsa murhan suunnittelusta. Tapaus paljastui, kun mies yritti pestata palkkamurhaajaksi tekeytyneen peitepoliisin surmaamaan avioeroa suunnitelleen vaimonsa, Megganin.

Tim Lambesis myönsi tiistaina 25. helmikuuta syyllistyneensä vaimonsa murhan suunnitteluun yrittämällä palkata palkkamurhaajan tekemään sen hänen puolestaan. 32-vuotiaan laulajan on määrä astua 2. toukokuuta San Diegon ylemmän tuomioistuimen eteen. Tuolloin selviää, millainen rangaistus miehelle tullaan langettamaan.

Tim Lambesis on vuonna 2000 alkunsa saaneen As I Lay Dyingin perustajajäsen. Bändiä on kuvailtu kristilliseksi metallibändiksi, vaikka yhtyeen jäsenet ovat kertoneet haluavansa tulla luokitelluksi uskonsa sijaan musiikkinsa kautta. Bändin vuonna 2007 julkaistu albumi An Ocean Between Us nousi Yhdysvaltojen levymyyntiä mittaavan Billboard-listan sijalle kahdeksan. Yhtye on esiintynyt Suomessa kahdesti.