Vauvat kokevat asioita ensimmäistä kertaa – näin söpöä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vauvat ovat suloisia otuksia, ja erityisen hauskaa on seurata pienokaisten ensiaskelia, kun he oppivat ihmiselämän rutiineja. Nyt Buzzfeed on julkaissut erittäin söpön videokoosteen vauvojen ensikokemuksista.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään muun muassa pienokainen, joka nautiskelee ensi kertaa jäätelöä, ja huomaa sen olevan kylmää. Reaktio on koominen. Tämän lisäksi vauvelit leikittelevät koirien kanssa, tarkastelevat peilikuvaansa kiinnostuneena ja maistelevat pahoinvoivan näköisenä happamia ruokia.

Pikkuihmisten yllättyneitä reaktioita on hauska katsella, sillä ne ovat varsin aitoja. Pelkoreaktioita ja iloa voi syntyä lähes mistä tahansa uudesta asiasta. Esimerkiksi autolla tunneliin ajaminen saa erään muksun kauhun valtaan.