Daughtryn keulahahmo paljasti Staralle tavoitteensa: ”Toivottavasti se riittää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sunnuntaina Helsingin The Circus -klubilla esiintyvä Daughtry on ollut jo pitkään kovassa nosteessa. Stara tavoitti yhtyeen keulahahmon puhelimeen Kaliforniasta ennen Eurooppaan lähtöään.

Rokkari on saanut itse perehtyä vastuuseen ja läheisistä huolehtimiseen, sillä hän on sekä aviomies että perheenisä. Komistus meni vuonna 2000 naimisiin Deanna Daughtryn kanssa. Perheeseen kuuluu tytärpuoli Hannah ja poikapuoli Griffin vaimonsa edellisestä liitosta, minkä lisäksi pariskunnalla on vuonna 2010 syntyneet kaksoset Adalynn Rose ja Noah James. Kysyimme Chrisiltä, löytyykö hänestä supermiehen elkeitä?

– Yritän aina olla parempi isä, aviopuoliso ja ihminen. Se on jokapäiväinen tavoite. Toivottavasti se riittää. Heidän onnelliseksi tekemiseksi ei tarvita paljoa – joskus pelkästään paikallaoleminen riittää. On tärkeää olla hyvä kuuntelija. Se on välillä vaikeaa. On haastavaa sulkea pois muut päivän asiat ja keskittyä olemaan läsnä, kertoi Daughtry.

– En tiedä, näkevätkö fanit minut lavalla supermiehenä. Se kuulostaa ainakin ajatuksena hauskalta! Siltä ainakin tuntuu esiintyessä. Esiintyessä syntyy kiinnostava dynamiikka – kun menet lavalle, kaikki muu katoaa ympäriltä. On todella voimaannuttava tunne olla lavalla.

Daughtry esiintyy sunnuntaina Helsingissä The Circus -klubilla. Nyt voit voittaa Starassa huikean palkinnon kahdelle. Palkintopaketti sisältää yhtyeen keikkalippujen lisäksi pääsyn soundcheckiin, fanitapaamisen yhtyeen kanssa, yhteiskuvan ja julisteen nimmarilla sekä vielä fanilahjan. Osallistu kilpailuun tästä.