Death metal -yhtyeen odottaminen lentokentällä… Voiko nolompaa olla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen lentomatkailua harrastanut on nähnyt miten lentokenttien tuloauloissa on ihmisiä odottamassa vieraitaan, joita eivät välttämättä tunnista. Silloin he ovat usein kirjoittaneet tulijan nimen paperilappuseen.

Hieman tavanomaisesta poikkeava näky oli tässä samassa tilanteessa hollantilaista death metal -yhtyettä lentokentällä vastassa ollut nuori mies, jonka lappusessa luki yhtyeen nimi ANAL PENETRATION. Suomeksi käännettynä PEPPUSEKSI. Lappunen aiheutti niin paljon huomiota, että tietenkin siitä päätyi valokuva Twitteriin. Parhaillaan kuva leviää nopeasti niin Twitterissä kuin Facebookissakin. Katso kuva tästä.

Vuonna 2000 perustettu Anal Penetration soittaa oman kertomansa mukaan grindcorea ja brutal death metallia Last House on the Right -levymerkin riveissä. Alla pieni näyte yhtyeen musiikista.