Japani Munamies hämmentää – odottamaton näky kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa televisiokatsojia villitsi jokunen vuosi sitten Putous-viihdeohjelmassa nähty sketsihahmo Munamies. Munaksi pukeutunut roolihahmo sai valtavan suosion, ja nyt hieman samanlainen näky on kohdattu kaupungilla Japanissa.

Omocoro
Omocoro

Japanilainen verkkosivusto Omocoro kertoo miehestä, joka päätti lähteä ulos talvella pelkkään vaaleanpunaiseen villapaitaan pukeutuneena. Mies ei peittänyt paidalla vain ylävartaloaan, vaan ahtoi itsensä lähes kokonaan paidan sisään.

Tuloksena oli näky, joka oli kuin yhdistelmä Munamiestä ja broileria. Silminnäkijöillä oli varmasti ihmettelemistä, kun tällainen otus kävelee kadulla vastaan. Ilmeisesti yksi paita onnistui lopulta pitämään kokonaisen miehen lämpimänä.