Simon Cowell kuin Tom of Finland – riisui paitansa Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkimoguli Simon Cowell ja seurapiirihenkilö Lauren Silverman saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa ystävänpäivänä. Vauva syntyi taannoin etuajassa ja painoi 2,9 kiloa. Sittemmin pienokainen vanhempineen on reissannut ahkerasti maailmalla.

Parhaillaan Simon ja Lauren lomailevat Miami Beachin maisemissa yhdessä Eric-poikansa kanssa. Päiväkävelyllä Simon otti yllättäen paitansa pois, ja näky oli kuin Tom of Finland -piirroksista.

Splash
Splash
Splash
Splash

54-vuotias Simon Cowell tahtoo kertomansa mukaan olla hyvä isä, ja hänen mielestään se onnistuu vain kasvattamalla lapsi perheenä Lauren Silvermanin kanssa. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria.