Teinivaimon näyttävä muodonmuutos – silikonit saivat jäädä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimon tittelin itselleen saanut Courtney Stodden on nykyään sinkkuneito, joka herättää aika ajoin huomiota lenkkeilemällä paljastavissa asuissa kotikulmillaan Los Angelesissa. Kaunotar värjäsi hiuksensa ruskeiksi erottuaan aviomiehestään Doug Hutchisonista.

Viisikymppisen siipan jättämisestä on jo sen verran aikaa, että kansakunnan kohublondina tunnettu julkkistyrkky on lunastanut vanhan hiusvärinsä takaisin. Courtney esitteli vaaleita kutrejaan Twitterissä, ja antoi katsojille silmänruokaa myös poviosaston puolella.

– Hiukseni ovat upeat… Kiitos kauniille hiusstylistilleni @AnushJambazian, kirjoitti Stodden blogiinsa.

Teinivaimon liitto 53-vuotiaan Doug Hutchisonin kanssa päättyi pian sen jälkeen, kun nainen palasi Kaliforniaan asuttuaan jonkin aikaa julkkisten Big Brother -talossa. Pari on edelleen hyvissä väleissä ja asuu saman katon alla. Courtney neuvottelee mahdollisesti uusista tv-diileistä, sillä hänet ikuistettiin äskettäin päivällisellä tuottaja David Weintraubin kanssa. Mies tunnetaan parhaiten tuottamistaan realityohjelmista.