David Guettan keikka todella syvällä – näin tehtiin historiaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin ja menestyksekkäimpiin dancetähtiin lukeutuva ranskalainen David Guetta on tahkonnut parin viime vuoden aikana suuren määrän tanssihittejä. Nyt elektronisen musiikin kultasormi sai Facebookissa 50. miljoonannen tykkääjänsä ja asiaa juhlittiin upeilla bileillä.

YouTube
YouTube

Mies julkaisi fanien herkuttelun aiheeksi 12-minuuttisen bailuvideon, joka on kuvattu maailman matalimmassa kohdassa 424 metriä merenpinnan alapuolella järjestetyistä juhlista. Videolta saa oivaa virtaa viikonlopun rientoihin ja samalla se muistuttaa mieleen syyn, miksi David Guetta on niin järisyttävän suosittu. Kiireiselle katsojalle vinkkinä kerrottakoon, että varsinaiset jytinät alkavat videon neljän minuutin kohdalla.

Stara tapasi taannoin David Guettan Tukholmassa. Miljoonia tahkonnut artisti kertoi, ettei hän välitä rahasta kovinkaan paljon.

– Elämäni on studiossa. Olen tyytyväinen jos rahaa tulee, mutta en tee tätä rahasta vaan rakkaudesta. Haluan tehdä tätä ja siksi teen niin paljon töitä. Kun aloitin, niin näköpiirissä ei ollut rahaa. Se oli minulle elämäntapa. Nyt kun rahaa on tulossa, niin ei se muuta mitään. Minä teen yhä töitä kotistudiossa, Guetta kertoi Staralle.

– Musiikkimaailmassa rahat tulevat todella pitkän ajan päästä. Totta puhuakseni minulla menee hyvin, mutta en silti ole vielä nähnyt niitä suuria rahoja. Rahojen saaminen kestää vuosia. Toistaiseksi elämäni ei ole juuri muuttunut. Toivottavasti rahat joskus tulevat, mutta siitä huolimatta elämäni ei juuri muutu, David Guetta jatkoi.