Kim Kardashian myy itseään – 500 000 dollaria seuralaispalvelusta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mitä eroa on Kim Kardashianilla ja maksullisella seuralaisella? Uusimpien uutisten mukaan ei mitään. Nainen on nimittäin ottanut eräältä miljardöörimogulilta 500.000 dollarin maksun yhteisestä illasta Wienissä järjestetyissä tanssiaisissa. Intiimiin kanssakäymiseen Kim ei kuitenkaan suostunut.

Kaunotar ei nimittäin päästänyt pohatta Richard Lugneria iholleen suuresta palkkashekistä huolimatta. Mies on valittanut aiheesta Radar Online -lehdelle. Kardashianin kerrotaan sen sijaan avautuneen omalle väelleen kohtaamisestaan rahamiehen kanssa. Naisen mukaan pohatta yritti kouria häntä ja pyysi julkkista jättämään seuramiehensä, jotta voisi viettää kahdenkeskistä aikaa tummaverikön kanssa. Ymmärrettävästä syystä Kim ei suostunut.

Kardashian viihtyi tanssiaisissa puolitoista tuntia. Hän poistui tilaisuudesta suuttuneena, koska eräs juhlien työntekijä lähestyi häntä ja alkoi matkia rasistiseen sävyyn naisen räppärisulhasta, Kanye Westia. TMZ-sivuston mukaan mies tarjoutui tanssimaan julkkiksen kanssa, jos orkesteri olisi soittanut N*ggers in Vienna -kappaleen. Kyseinen ääliö viittasi heitollaan Westin ja Jay-Z:n Ni**as in Paris -kappaleeseen. Äiti Kris Jenner nähtiin paikalla henkisenä tukena, ja nainen näytti viihtyvän hyvin tilaisuudessa tyttärensä kanssa.