Mies rakasteli pizzan kanssa – sukuelimet kärsivät vaurioita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksiaktiin voi innostua monestakin eri asiasta – oma osa-alueensa ovat ruoasta kiihottujat. Kerroimme taannoin naisesta, joka söi samalla donitseja rakastellessaan miehensä kanssa, koska se tarjosi yhdyntään ekstrakiksit. Nyt brittimies on yrittänyt yhtyä pizzan kanssa.

On myös mahdollista, että seuraava tarina on huijaus. Kerrotaan nimittäin, että eräs mies yritti harrastaa seksiä Domino-pizzan kanssa, ja poltti tietojen mukaan kaikessa hötäkässä peniksensa. Kyseinen ihminen reagoi asiaan kuten kuka tahansa närkästynyt asiakas – ottamalla yhteyttä pizzan valmistajaan.

– Hei. Rakastelin juuri erästä pizzaanne, ja poltin vakavasti penikseni. Kertokaa ehtonne rahojen palautukseen, kiitos, kirjoitti asiakas yrityksen Twitter-sivuille.

Domino-yritys vastasi viestiin, ja pyysi asiakasta ottamaan yhteyttä johtoportaaseen sähköpostilla. Tästä alkoi eräs omituisimmista Twitter-keskusteluista vähään aikaan.

– Senkin ällöttävä huijari. Henkilökuntasi pitäisi informoida asiakkaita pizzan kanssa rakastelun vaaroista. Miksi tätä ei ole tehty? Kirjoitti suivaantunut asiakas, johon Domino-yritys lähetti pahoittelunsa.

– En ole iloinen tästä, en ollenkaan. Minulla on pepperonin palasia palleissanin ja penikseni on kärventynyt. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä johtoportaaseenne ilman menestystä. Nyt pizza haluaa antaa minulle suuseksiä. Neuvokaa jotenkin, pyysi mies.

– Sitä ei odoteta pizzoiltamme. Kasvatimme ne paremmiksi! Kommentoi Domino yritys viestiin.