Vaasan Sport palaa jääkiekon SM-Liigaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jääkiekon SM-Liiga, nykyisin vain Liiga, saa ensi kaudella paluumuuttajan, kun Vaasan Sport palaa odotetusti pelaamaan liigatasolle. Sportin nousun myötä Liiga saa maan äänekkäimmän ja energisimmän fanijoukkueen, kun Red Army kannustaa kotijoukkuetta jatkossa liigapeleissä ympäri maata.

Liigan hetki sitten julkaiseman tiedotten mukaan Liiga-nousijan on urheilullisen menestyksen ohella täytettävä tietyt taloudelliset ja olosuhteisiin liittyvät vaatimukset. Näiden lisäksi on pystyttävä tuottamaan kilpailukykyinen omien junioreiden kehitysohjelma, jotta lisenssi voidaan myöntää.

Sarjajärjestelmäuudistuksen yhteydessä sovittiin mahdollisuudesta myöntää yksi ylimääräinen lisenssi nopeutetulla aikataululla jo kaudelle 2014 – 2015. Liigan lisenssitoimikunta päätti myöntää liigalisenssin Vaasan Sportille. Sport on osoittanut useana vuonna kuuluvansa Mestiksen kirkkaampaan kärkeen pelillisesti, ja sen organisaatio pystyi esittämään lisenssitoimikunnan mukaan vahvimman toimintasuunnitelman ja uskottavan taloudellisen tuen.