300-kiloinen nainen laihtui vasta sairaalahoidossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kerrotaan aika ajoin tapauksista, joissa ihmiset ovat lihoneet huomattavasti esimerkiksi parisuhteensa tai perheensä myötävaikutuksella. Kyseisten lihavien henkilöiden läheiset saattavat syöttää ylipainoisille lisää kaloripitoisia ruokia, vaikka tarkoitus olisi keventää elopainoa.

YouTube
YouTube

My 600-lb Life -ohjelmassa nähdään lähes 300-kiloinen Christina, joka muutti Missisippistä Houstoniin saadakseen lääkäriltä luvan lihavuusleikkaukseen. Hänen olisi kuulunut laihduttaa leikkausta varten. Ohjelmassa kuitenkin nähdään, että nainen on onnistunut laihtumisen sijaan kerryttämään painoaan 290 kilosta 298 kiloon.

Syynä ovat mitä ilmeisimmin Christinan äiti ja tämän aviomies, jotka ovat ruokkineet naista roskaruoalla. Lääkäri Nowzaradan kommentoi tilannetta videolla erittäin häiritseväksi, koska perheenjäsenet sabotoivat toiminnallaan ylipainoisen laihtumista. Christina päätetään ottaa sairaalahoitoon, jossa hän laihtuu 55 kiloa. Kotiinpaluun jälkeen kilot alkavat kuitenkin taas kertyä.