Myötähäpeää! Narkkaripormestari nousi lavalle hiphop-keikalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadan itärannikolla sijaitseva Toronto on noussut maailmalla otsikoihin pormestarinsa Rob Fordin vuoksi. Miehellä on pahoja ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa ja hänestä on tullut eräänlainen vitsi internetmaailmassa. Silti pormestarista on tullut rennommalla otteella elävien suosikkipoliitikko.

YouTube
YouTube

Pormestari on vakuutellut parantavansa tapansa, sillä hän aikoo asettua ehdokkaaksi tämän vuoden pormestarivaaleihin. Sittemmin julkisuuteen kantautui kuvia, joiden perusteella voidaan päätellä, että Rob Fordin korkki pysyy edelleen auki. Mies tunnetaan etenkin hänen hieman punottavasta ulkonäöstään.

Mies on kuvattu muun muassa vahvassa humalassa pikaruokalan kassalla ja useilla eri klubeilla. Nyt pormestari hyppäsi hip-hop -tapahtuman lavalle soittamaan biittejä, ja ainakin hän itse tuntui pitävän luomistaa soundeista. Tietokonettaan Rob Fordin testattavaksi lainannut DJ kysyi, että voisiko hän myydä miehen biitit netissä ja pormestari antoi siihen suostumuksensa nauraen. Hyväntekeväisyystapahtumassa kerättiin tukea paikallisille musiikkituottajille.

Toronton pormestari myönsi taannoin tehneensä virheitä elämässään ja vahvisti muun muassa polttaneensa crackia. Torontolaiset tahtovat pormestarinsa syrjään tai uudet vaalit, mutta Rob Ford on julistanut asettuvansa uudelleen ehdolle. Moni yritys ja televisio-ohjelma on oletettavasti ottanut huumehässäkästä kaiken irti.