Roman Atwood ”kidnappasi” naisen Helsingissä – poliisi iski heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti verkossa julkaisemistaan hulvattomista pilailuvideoista ja muista tempauksista tunnettu amerikkalainen Roman Atwood vieraili taannoin Suomessa kuvaamassa uusia tempauksiaan. Hänet nähtiin esimerkiksi Helsingissä, jossa hän oli kidnappaavinaan nuoren naisen auton takakonttiin.

YouTube
YouTube

Tempaus suoritettiin eri puolilla Helsingin keskustaa, ja samalla sivullisten reaktiot kuvattiin videolle. Eräs kidnappaus tapahtui aivan poliisiaseman edessä. Kuten arvata saattaa, suomalainen poliisipartio tuli hätiin huomatessaan, että kaapattua naista työnnetään kahden miehen voimin väkisin Volvon takakonttiin. Romanin apuna tempauksessa oli Duudsonien Jarno Laasala. Luonnollisesti myös nainen oli mukana juonessa, ja auton sisällä hän vaihtui yllättäen mallinukkeen.