Aviciin ökylukaali on mykistävä näky – hintalappu 15,7 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen elektronisen musiikin supertähti Avicii esiintyy ensi kesänä Summer Sound Festival -tapahtumassa Helsingissä vuoden 2014 ainoalla Suomen keikallaan. Mies on tällä hetkellä yksi maailman menestyneimmistä musiikkitähdistä, ja omaisuutta on karttunut melkoisesti. Mukaanlukien ökylukaali Hollywoodissa.

The Pinnacle List
The Pinnacle List

Nyt verkkosivusto The Pinnacle List esittelee Aviciin talon, joka saa lähes kenet tahansa haaveilemaan samanlaisesta. Aviciin Yhdysvaltojen tukikohtana toimivassa talossa on noin 600 neliötä, kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta. Vuonna 2008 valmistuneen talon paras ominaisuus on kuitenkin mykistävät näköalat Los Angelesin ylle. Aiemmin talon omisti Toni & Guy -yrittäjä Bruno Mascolo. Katso kuvat tästä.

Aviciin nosti supertähdeksi Grammy-ehdokkaaksi päässyt Levels-hitti vuonna 2011. Tämä ja sitä seuranneet uudet menestyssinglet Fade Into Darkness ja Silhouettes olivat kuitenkin vasta alkusoittoa viime vuonna julkaistulle True-debyyttialbumille. Albumi nousi yhdeksi vuoden menestyneimmistä levyistä ympäri maailmaa, ja siltä irroitetut singlet ovat rikkoneet useita ennätyksiä. Albumin ensimmäinen single Wake Me Up oli yksi vuoden 2013 myydyimmistä singleistä. Se myi pelkästään Yhdysvalloissa yli 3,6 miljoonaa kappaletta, ylsi Isossa Britanniassa ennätyksellisesti jo julkaisuviikollaan yli 250.000 kappaleen myyntiin, ja nousi vuoden aikana listaykköseksi yli kahdessakymmenessä maassa.