Mies syönyt 25 vuotta ainoastaan pizzaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pitsaa ei pidetä kovinkaan terveellisenä ruokana ja useimpien mielestä taikinaan leivottu tomaattikastike ja juustoinen täyte kuuluvat vain viikonloppuiltoihin tai krapula-aamuihin. Nyt Dan Janssen -niminen mies väittää, että ei ole syönyt 25 vuoteen mitään muuta kuin roskaruoaksi luokiteltavaa pitsaa.

Marylandista kotoisin oleva 38-vuotias Janssen paljastaa, että hän syö pitsaa aamupalaksi, lounaaksi ja illalliseksi. Vaikka luulisi, että mies ainakin kokeilee eri makuisia pitsavaihtoehtoja, ei hänen suuhunsa mene muuta kuin periamerikkalaista juustopitsaa. Pitsan täytteenä on siis ainoastaan tomaattikastike ja juusto, ja toisinaan mies panee koko komeuden päälle ripauksen oreganoa – ikään kuin vaihtelun vuoksi.

Moni saattaa tässä kohtaa kysyä, miksi miehen ruokavalio on niin yksitoikkoinen? Hän kertoo Vice-lehdelle päättäneensä alkaa kasvissyöjäksi teini-ikäisenä eettisistä syistä. Hän ei kuitenkaan pidä kasvisten mausta, joten pitsa oli miehen ainoa vaihtoehto. Hänellä on myös lapsuudentrauma pakkosyöttämiseen liittyen, ja hän tapaa asian tiimoilta terapeuttia. Valitettavasti yksipuolinen ja rasvainen ravinto on ajanut miehen siihen pisteeseen, että hän kärsii diabeteksestä ja muistin menetyksistä.