Nämä asiat opetettiin väärin koulussa – korjaa viimein yleistietosi!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet ovat joutuneet työelämään siirtyessään huomaamaan sen faktan, ettei kouluissa opetetuista taidoista ole välttämättä oikeassa elämässä mitään hyötyä. Joskus opinahjoissa jaetaan jopa vääräksi osoittautuvaa tietoa.

Nettivideolta voit tarkistaa, tiedätkö kouluopetuksen perusteella muutaman faktan oikein vai väärin. Jos olet esimerkiksi kuvitellut Napoleon Bonapartea lyhyeksi mieheksi, historiankirjoituksen perusteella hän oli oikeasti keskivertoranskalaismiehen mittainen.

Luulitko, että kameleontti vaihtaa väriä ympäristönsä mukaan? Ei todellakaan, vaan kommunikoidakseen omia tunteitaan. Pingviinejä väitetään yksiavioisiksi eläimiksi. Kaikki niistä eivät kuitenkaan omaa samaa partneria loppuelämänsä, vaan pelkästään yhden parittelukauden ajan. Katso loput faktat videolta.