Ruisrock poppiutuu: Esiintymässä Lily Allen, Anna Abreu, Robin, Example

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset rockfestivaalit eivät ole viime vuosina olleet suosionsa huipulla, sillä Sauna Open Air iski hanskat tiskiin ja Provinssirock typistyi selvästi aikaisempaa pienemmäksi. Ruisrock puolestaan kosiskelee uutta yleisöä aikaisempaa popimmalla musiikkilinjallaan.

4. – 6. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin artistikattaus on täydentynyt ajankohtaisilla popin, rockin, soulin ja elektronisen musiikin nimillä. Kansainvälisistä tähdistä Turun Ruissaloon saapuvat tänä vuonna uudet albuminsa julkaisevat Lily Allen ja Example sekä ensi kertaa Suomeen saapuva Tame Impala.

Kotimaista monipuolista artistikattausta vahvistavat hiljattain uudet albuminsa julkaisseet Robin ja Tuomo sekä levyrintamalle keväällä palaava Anna Abreu.

Brittiläinen supertähti Lily Allen saapuu Ruisrockin lauantain pääesiintyjäksi 5. heinäkuuta. Rohkeana ja persoonallisena artistina tunnettu Allen julkaisee keväällä odotetun kolmannen albuminsa Sheezus, jolta on jo julkaistu upean vastaanoton saaneet singlet Hard Out Here ja Air Balloon.

Lily Allen nousi Brittien listakärkeen jo ensimmäisellä sinkullaan Smile vuonna 2006, jonka jälkeen pop-tähden ura on ollut yhtä menestystarinaa. Hänen kaksi aiempaa albumiaan ovat myyneet yli viisi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti ja artisti palkittu useaan otteeseen – muun muassa BRIT Awardsissa vuoden naisartistina.