Hävittäjälentäjän selfie-omakuva vuoden coolein – aniharva voi panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median kasvun myötä ikiaikainen valokuvamuoto, omakuvat, ovat nousseet valtavan suosituiksi ympäri maailmaa. Viime vuonna tällaisia itsestä ikuistettuja kuvia tarkoittava selfie-sana valittiin jopa mukaan sanakirjaan, mitä pidetään yleisesti sanan vakiintumisen merkkinä.

Verkko on siis pullollaan selfie-omakuvia, mutta aina jonkun kuvan täytyy olla paras. Nyt verkossa leviää erittäin hyvä ehdokas vuoden parhaaksi selfie-kuvaksi. Katso kuva The Aviationist -verkkosivuilta.

Sen ikuisti nimittäin Tanskan ilmavoimien hävittäjälentäjä taivaan korkeuksissa samalla kun hän ampui Sidewinder-ohjuksen F16-hävittäjästään. Valokuva nosti parhaiden selfie-kuvien riman nyt melko korkealle.