Kim Kardashian säästi kangasta bikineissään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta pinnalle ponnahtanut Kourtney Kardashian on siskoistaan kaiketin vähiten otsikoissa. Toisinaan julkisuuden henkilöt tahtovat päästä palstoille mukaan ja keinona saatetaan käyttää mitäpä muutakaan kuin seksikkäitä otoksia.

Kourtney Kardashianilla on todellakin varaa esitellä timmissä kunnossa olevaa vartaloaan, sillä kahden lapsen äiti on upea näky myös bikinit päällä. Nainen viettää parhaillaan aikaansa Miamissa ja toki asiaan kuuluu rannalla bikinipepun vilauttaminen. Kourtney julkaisi kuvan Instagramissa.

34-vuotias Kourtney Kardashian varttui Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän sai mediahuomiota ensin ystävystymällä Paris Hiltonin kanssa. Kourtney on yhdessä siskojensa Kimin ja Khloen kanssa lanseerannut useita vaatemallistoja ja tuoksuja. Hän on ollut Scott Disickin kanssa yhdessä vuodesta 2007 lähtien. Heillä on yhteiset lapset, Mason ja Penelope.