Maailman seksikkäimmät punapäät listattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka sananlasku kuuluu, että punapäät eivät pääse taivaaseen, pääsevät he ainakin monen makuuhuoneeseen. Joissakin maissa punapäitä pilkataan, mutta yleisesti pisamanenäisiä söpöläisiä ihaillaan ja pidetään jopa kaikkein seksikkäimpinä. Nyt on listattu seksikkäimmät kuuluisuudessa elävät punapäät.

The British Heart Foundation järjesti kampanjan, jossa ihmiset saivat äänestää kuuluisat punapäät paremmuusjärjestykseen, mitä tulee heidän eroottiseen habitukseensa. Tuloksena syntyi oma lista sekä miehille että naisille, ja ne julkaistiin Femail First -sivustolla. Miesten listalla on oletetusti prinssi Harry ja Damian Lewis. Myös Michael Fassbender, iki-ihana Benedict Cumberbatch, Eddie Redmayne, Rupert Grint ja Simon Pegg pääsevät listalle.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

rupertgrint.jpg

Naisista sen sijaan seksikkäimpänä mainitaan näyttelijä Nicole Kidman ja hänen jälkeensä oikeutetusti astelee Isla Fisher. Myös American Pie -elokuvista tuttu Alyson Hannigan pääsee kärkijoukkoon. Seksikkäitä punapäitä ovat myös Nicola Roberts, Geri Halliwell, Julianne Moore ja Christina Hendricks. Viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä on televisiosarjojen suosikkinäyttelijä Marcia Cross. Jäikö joku puuttumaan?

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter