Oscar-gaalan selfiestä kaikkien aikojen jaetuin – näin Simpsonit iskivät heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Los Angelesissa vietettiin sunnuntaina jälleen Oscar-gaalaa. Tänä vuonna tapahtuman juontajana toimi omasta talk show -sarjastaankin tuttu televisiotähti Ellen DeGeneres, joka intoutui myös ottamaan lukuisia selfie-kuvia työnsä ohessa.

Yhdessä Ellenin kuvista esiintyy suuri joukko samaan otokseen mukaan tulleita tähtiä, kuten Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt ja Julia Roberts. Kuvasta tuli nopeasti nettihitti, ja se twiitattiin uudelleen 100.000 kertaa jo parin minuutin aikana julkaisemisesta. Otoksesta tuli sittemmin kaikkien aikojen jaetuin Twitter-kuva, ja se on twiitattu uudelleen jo yli kolme miljoonaa kertaa.

Kuvasta on nähty tietenkin myös lukuisia parodiaversioita. Yhdestä vastaa itse Simpsonit-sarjan luoja Matt Groening. Hänen versiossaan paljastetaan, että Bradley Cooper työnsi jalallaan Homer Simpsonin pois kuvasta. Ellen Degeneres jakoi kuvan Twitter-tilillään.