Uutuuskeksintö antaa orgasmin napin painalluksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Orgasmeja on käytetty aikoinaan jopa lääketieteen piirissä naisten hysterian poistajina. Laukeamisen avulla voi laukaista stressiä ja jännitystä sen lisäksi, että se aiheutaa nautinnon tunteen. Orgasmeja voi vaalia jokaisena vuorokauden aikana luonnollisena olon helpottajana, koska niiden tiedetään auttavan myös kipuihin ja päänsärkyyn.

Pohjois-Carolinan yliopiston kirurginen työryhmä on nyt kehittänyt ihmisille tarkoitetun implantin, jonka avulla keholle voi tuottaa orgasmin pian keinotekoisesti. Keksintö saa ihmisille samanlaisen tunteen hermojärjestelmässä kuin aito laukeaminen. Implantti lähettää elektronisia impulsseja selkäytimeen stimuloiden orgasmin tuottavia hermoja.

Asiasta uutisoineen Daily Dotin mukaan ihmiset voivat jatkossa saada orgasmin ikään kuin napin painalluksella. Keksinnön julkaissut työryhmä uskoo, että naiset hakeutuvat orgasmi-implanttileikkauksiin, vaikka se osoittautuisi kivuliaaksi. Ottavathan he nyt jo täytettä rintoihin ja muita toimenpiteitä kirurgin veitsen alla.

Valitettavasti raporttien mukaan 43 prosenttia naisista ja 31 prosenttia miehistä kärsii orgasmin saamisen vaikeuksista. Noin kymmenen prosenttia naisista ei pääse koskaan Ison O:n kyytiin. Uuden keksinnön kautta jokainen voi saavuttaa orgasmin – tosin rajoitetun määrän kerrallaan, jotta ihmiset eivät tappaisi itseään nautinnosta.