Belieber pidätettiin – nukkui poptähden asunnon sängyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen poptähti Justin Bieber muutti hiljattain Atlantaan uutta uraa luodakseen ja jättääkseen Los Angelesin kohujen täyttämän elämän taakseen. Popparin taustajoukoista on kuiskittu, että 20 vuotta täyttänyt Justin viettäisi nykyään kaiken aikansa kodin musiikkistudiolla kannabista poltellen.

Splash
Splash

Nyt yli-innokas fani Qianying Zhao löydettiin nukkumasta yhdestä Justin Bieberin vuokra-asunnon sängystä. Belieber oli löytänyt Atlantan kartanosta yhden avonaisen oven ja rohkea neitokainen päätti yksinkertaisesti vain kävellä sisään taloon. Tyttö sanoi, että oli tavannut Justin Bieberin Twitterissä ja oli tulossa popparin syntymäpäiville. Hän kuitenkin huomasi missanneensa synttärit ja päätti jäädä odottamaan miestä hänen sänkyynsä.

Sattumalta paikalle oli tullut vuokraisännän sukulainen, joka löysi teinin ja soitti poliisit paikalle. Luvaton vierailija on nyt pidätetty. Bieberin Atlantasta vuokraamalle talolle on lähetetty aiemminkin poliisipartioita, jotta ihmiset antaisivat tähden elää rauhassa. Poppari vuokrasi rakennuksen rap-moguli Dallas Austinilta kolmeksi kuukaudeksi. Sandy Springsin poliisilaitos halusi varmistua, että rauha säilyy asuinalueella supertähden muuton jälkeenkin.

Splash
Splash