Pettämissivusto paljasti: Miesten seksikkäimmät ammatit ovat tässä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikilla naisilla on varmasti jonkinlaisia fantasioita siitä, että virkapukuinen ammattikuntansa edustaja ottaisi heidän kuuman kiihkeään leikkiin kesken työpäivänsä. Toiset ihailevat uniformuja ja jotkut ovat hulluina miehen statukseen.

Nyt on selvitetty miesten viisi seksikkäintä ammattia suositun pettämissivusto Illicit Encountersin käyttäjien vastausten perusteella. Miespuoliset kokit ovat nyt kuumia ja haluttuja. Julkisuudessa on useita ruoka-alan ammattilaisia, joista on kuoriutunut varsinaisia viihdepersoonia. Mikäpä on sen seksikkäämpää kuin taidokkaasti ruokaa laittava mies?

Monilla naisilla itää myös mielessään ajatus jalat veteläksi vetävistä lääkäreistä, Femail First tietää. George Clooney sai naisten fantasiat uusiksi lääkärin televisioroolillaan. Toki älykkäät miehet viehättävät muutenkin, mutta valkoisella takilla ja stetoskoopilla varustetut herrat saavat mielikuvituksen vikkeläksi.

Pettäjäsivustoa käyttävät rouvat haaveilevat salaa myös vaikutusvaltaisista lakimiehistä ja tietysti siitä kaikkien ammatikuntien pornoimmasta tapauksesta, palomiehestä. Palomiehet edustavat turvallisuutta, urotekoja, tulta, sammuttamista, lihaksia, letkuja… Palomiehen stereotypia on lihaksikas ja hiestä kimaltava sankari, joka pelastaa kissat puista ja naiset palavista huoneistoista. Listalle nousivat myös maajussit, jotka ovat yleensä raskaan työn raatajia ja kaiken lisäksi näppäriä käsistään. Vähiten kiimaa herättivät maan lainsäätäjinä työskentelevät virkamiehet.