Paljasta pintaa! Sofia Ruusila huippuseksikkäässä asussa Emma-gaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen fitnesskaunotar Sofia Ruusila-Nousiainen tuli aikoinaan monille tutuksi voitettuaan vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin. Nyt hän on säväyttänyt todella rohkealla asullaan Espoossa.

20140307-201552.jpg

Espoon Barona Areenalla on parhaillaan käynnissä Emma-gaala, jossa palkitaan viime vuoden menestyksekkäin kotimainen musiikkiväki. Juhlissa ovat mukana myös Sofia Ruusila ja hänen miehensä Niko Nousiainen. Sofian rohkea asu on yksi illan paljastavimmista,

Taannoin Sofia voitti merkittävän kansainvälisen palkinnon, eli Budapestissä järjestetyssä kilpailussa WABBA-liiton Miss Model -kilpailun maailmanmestaruuden.

Vuonna 2010 Sofia oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Parin suhdetta saatiin jännittää aikoinaan myös Big Brother -ohjelmassa. Taannoin Sofia bongattiin myös Kristal-hahmon musiikkivideolta yhdessä Sara Siepin kanssa.