Tupac kuvattiin koripallomatsissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

18 vuotta sitten kuollut hiphop-tähti Tupac Shakur teki taannoin paluun keikkalavoille Coachella-festivaaleilla. Hän esiintyi yhdessä yhä elävän ystävänsä Snoop Doggin kanssa hologrammina. Sittemmin Tupacin on kerrottu lähtevän kokonaiselle kiertueelle.

YouTube
YouTube

Tupacin kuolemasta on liikkunut toinen toistaan villimpiä huhuja, ja monet uskovat edelleen miehen olevan hengissä. Nyt Kalifornian rakkaudesta riimitelleen miehen kaksoisolento on nähty Boston Celticsien fanikatsomossa. Herran läsnäolo sai monet koripallofanit hieraisemaan silmiään, sillä Tupac-kopio on kuin ilmetty räppäri vuosien takaa. Hänet on nähty peleissä ennenkin, mutta miehen oikea henkilöllisyys on vielä mysteeri.

Muutama vuosi sitten rap-legenda Tupac Shakurin vanha seksivideo löydettiin arkistojen kätköistä. Viiden minuutin pituisessa videomateriaalissa nähdään kuinka tuntematon nainen antaa kohutulle artistille suuseksiä kotibileissä. Video oli kuvattu vuonna 1991. Tupac nähdään videolla myös pitelemässä toisessa kädessään juomaa ja toisessa oletettavasti marihuana-sätkää. Hän keskustelee samalla Digital Underground -yhtyeen räppäri Money B:n kanssa.