Harry Styles pokasi 35-vuotiaan laulajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosion saavuttaneen One Direction -yhtyeen kultapoju Harry Styles on tunnettu naistenmies. Hänen kuuluisien tyttöystävien kirjo on huikea, kun joukossa seisovat muun muassa Cara Delevingne, Caroline Flack, Taylor Swift ja viimeisimpänä Kardashianien klaaniin kuuluva Kendall Jenner.

Nyt 20-vuotias Harry Styles on nähty läheisissä tunnelmissa 35-vuotiaan laulaja Alison Mosshartin kanssa Lontoossa The Box -klubilla. The Sunin mukaan pari oli vaihtanut kiihkeitä hetkiä ja olivat olleet silminnähden humalassa. Pari nähtiin yhdessä myös Burberryn muotinäytöksen eturivissä muutama viikko sitten. Alison on yhdysvaltalainen muusikko, joka vaikuttaa muun muassa The Kills ja The Dead Weather -nimisissä yhtyeissä.

Harry Stylesin tiedetään tuntevan mieltymystä itseään roimasti vanhempiin naisiin, kun hän seurusteli muutama vuosi sitten 32-vuotiaan Caroline Flackin kanssa ja myöhemmin niin ikään 32-vuotiaan radiopersoona Lucy Horobin kanssa. Harry seurusteli ennen Alison Mosshartia 18-vuotiaan Kendall Jennerin kanssa kolme kuukautta.