Härski-Miley koettelee hyvän maun rajoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaislaulajatar Miley Cyrus leukaili äsken suutelutoveri Katy Perrylle, että totta kai nainen on nykyisin sinkku, koska imutteli kieltään kaikkialla pyöritelleen Cyrusin kanssa. Nyt twerkkaajapopparin mauttomuudet jatkuvat sosiaalisessa mediassa.

Miley Cyrus julkaisi Twitteriin kuvia itsestään, joissa hän poseeraa käden muotoisen seksivälineen kanssa. Rankempaan rakasteluun tarkoitettu käsi on etenkin käsifetissiin taipuvien suosiossa ja tämä ei tietenkään estänyt Mileytä tunkemasta käsidildoa myös omaan haaroväliinsä. Jos Miley yrittää olla hauska, niin monen mielestä hän epäonnistuu yrityksessään, koska monet ovat kyllästyneet naisen tyrkkyyn huomionhakuisuuteen.

Jotta naisen härski linja ei pääsisi laimentumaan, julkaisi hän nopeasti lisää myös muita lasten silmille sopimattomia kuvia. Viimeisimmässä hän tunkee päätään muhkean taustatanssijansa rintavakoon. Sitä ennen hän imi julkaisemassaan kuvassa huulirasvaa samalla kun kourii haarojaan.