Vladimir Putinista tehtiin anustappi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on avoimesti ihmetelty Venäjän kyseenalaista ihmisoikeustilannetta ja äärikriittistä suhtautumista seksuaalivähemmistöihin. Venäjän presidentti Vladimir Putinin nimi on ollut viime kuukaudet kaikkien huulilla.

Moni taiteilija on ryhtynyt suorittamaan hiljaista, mutta tehokasta propagandaa Vladimir Putinin kustannuksella. Nyt Redditissä esiteltiin 3D-printterillä valmistettu anustappi, joka näyttää erehdyttävän paljon Vladimir Putinilta. Seksilelun tekijän tavoitteena oli tehdä homofobiasta kärsivälle presidentille oma voodoo-ominaisuuksilla varustettu tuote.

Venäjä ei rankaise seksuaalivähemmistöjen edustajia lain perusteella, kuten monet muut valtiot. Muut maat ovat silti vastustaneet Putinin jyrkkiä mielipiteitä näyttävästi. Kerroimme esimerkiksi Lontoon kuuluisasta homobaarista, joka valjasti paidattoman Vladimir Putinin kuvan sisäänkäyntinsä yhteyteen provosoidakseen venäläistä hallitsijaa.