Nuorten naisten erikoiselle kauneustrendille löytyi selitys?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuden saralla kriteerit ja tavoitteet muuttuvat usein ajan kanssa, ja erityisesti unelmavartalo muuttuu joskus hyvinkin nopeasti. Tällä herkellä mallimaailmaa valloittavat anorektisten mallien sijaan terveen pyöreät kaunottaret, kuten Kate Upton. Reisien saralla nuorilla naisilla on kuitenkin ongelma.

Terveys- ja kauneuslehdet ovat jo jonkin aikaa raportoineet kuinka nuoret haluavat saada reitensä erilleen toisistaan jalkojensa ollessa suorassa. Toisin sanoen he haluavat päästä eroon ylimääräisestä rasvakudoksesta, jotta reisien väliin syntyisi väli. Englanniksi niin sanottu thigh gap. Nyt suosittu The Colbert Report on keksinyt syyllisen tähän hieman vinksahtaneeseen kauneusihanteeseen, sillä se vitsaili syyttävänsä trendin syntymisestä Paavo Pesusientä.