Claudia Romani paljasti Staralle: ”Olin erittäin kiltti lapsi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Italialainen bikinimalli Claudia Romani on tullut Staran lukijoille tutuksi lähinnä paljastavista rantakuvistaan. Stara haastatteli nykyisin Miamissa asuvaa kaunotarta, joka oli valmis kertomaan tarinansa suomalaisille faneilleen.

Claudia Romani
Claudia Romani

Italialaiseen L’Aquilan kylään likimain 32 vuotta sitten syntynyt Claudia Romani oli lapsena hyvin kiltti ja ujo tyttö. Hänellä ei ollut sisaruksia ja hän vietti paljon aikaansa kodin pihalla asuneiden kissojen kanssa.

– Olin ainoa lapsi ja erittäin kiltti. Asuntomme puutarhassa oli aina hyvin paljon kissoja, joiden kanssa leikin ja vietin aikaani. Viihdyin lapsena paljon myös serkkuni kanssa, koska hänelläkään ei ollut sisaruksia. Lempileikkimme oli erilaisten televisio-ohjelmien esittäminen, Claudia kertoi Staralle.

Viime vuosina Claudia Romani on nähty lukuisissa nimekkäissä lehdissä, joista mainittakoon esimerkiksi GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! ja Italian Playboy. Lisäksi hän on esiintynyt esimerkiksi Samsungin, Toyotan ja Fordin televisiomainoksissa. Claudia on noussut muutamassa vuodessa maailman seksikkäimpien naisten joukkoon myös useissa äänestyksissä.