Näyttelijän uskomaton känni-ilta: Juomaseurana prinssi, Michael Jackson ja lammas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tähtien maailmassa tapahtuu varmasti paljon sellaista, mikä menee tavikselta yli hilseen. Joskus tulee vastaan kuitenkin niitä iltoja, joita ei unohda koskaan. Nyt Breaking Bad -tähti Aaron Paul paljasti käsittämättömimmän känni-iltansa.

Mies istui Jimmy Kimmelin sohvalle tämän keskusteluohjelmassa ja avautui elämänsä bileseurasta. Kaikki alkoi siitä, kun Paul pääsi Brunein prinssin syntymäpäiväseurueeseen Lontoossa, koska kuninkaallinen oli tunnistanut tähden Whatever it Takes -teinielokuvasta.

Prinssi piti näyttelijästä ja he leikittelivät hänen lampaansa kanssa. Tämän jälkeen tuli kutsu kirjastoon, jossa oli Paulin hämmennykseksi Michael Jackson. Joukkio nautiskeli yhdessä tequila-shotteja. Kimmelin mukaan kyseinen tarina oli normaalein juttu, jonka hän on kuullut Michael Jacksonista.

Aaron Paul Sturtevant, joka tunnetaan ammatillisesti nimellä Aaron Paul, on amerikkalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan erityisesti roolistaan Breaking Bad -televisiosarjassa. Mies on esiintynyt myös elokuvissa, kuten Hellion, Unity, Exodus ja Quad.