Yhtyeen tunteikas ensiesiintyminen – katsojat lauloivat heti mukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Luovuuden nimissä uraansa tekevät ihmiset joutuvat usein valtavien tunnemyrskyjen keskelle, kun heidän kovalla työllä tekemästään taiteesta tuleekin menestynyttä ja rakastettua. Onnelliset muusikot pääsevät tähän tunteeseen silloin, kun he panevat itsensä likoon ja huomaavat, että joku muukin kuuntelee heidän musiikkiaan.

YouTube
YouTube

BOY on kahden naisen tähdittämä sveitsiläissaksalainen yhtye, joka sai ensimmäisen levytyssopimuksensa vuonna 2011. Kaksikko ei ole kuitenkaan saavuttanut maailmanlaajuista menestystä, vaikkakin heidän hittejään on toisinaan noussut listasijoille. Nyt naiset tekivät Yhdysvaltojen ensiesiintymisensä New Yorkissa.

Nettiin on julkaistu koskettava video esiintymistilanteesta, kun yhtyeen Valeska Steiner ja Sonja Glass esittävät lavalla heidän suosituimman kappaleensa Little Numbers. Yhtäkkiä Valeska huomaa, että yleisö laulaa heidän biisin kertosäkeistön mukana. Hän liikuttuu kyyneliin ja keikka jää varmasti niin yhtyeen kuin yleisön mieleen kauniina muistona.