Claudia Romani tyrmäsi anorektiset mallit: ”Nollakoon naiset vastenmielisiä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.

– Ihminen pysyy hyvännäköisenä silloin, kun hän on terve ja sopusuhtainen. Kannattaa kuntoilla, treenata ja syödä mahdollisimman monipuolisesti, niin samalla saa itselleen paremman olon. Kuntoilen päivittäin ja syön todella monipuolista kasvisruokaa, Claudia kertoi Staralle.

– Rakastan myös uimista. Olen luvannut olla tänä vuonna paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin. Mielestäni nollakokoiset tytöt eivät ole viehättäviä tai naisellisia, vaan jopa vastenmielisiä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash