Mies hävisi vedon – vaihtoi nimekseen Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova

Lifestyle Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yleensä miehet ovat niitä, jotka joutuvat älyttömiin tilanteisiin vedonlyönnin tuloksena. Eräs uusiseelantilainen mies joutui vaihtamaan nimensä hävittyään kaveriporukassa suoritetun vedon ja kuten arvata saattaa, ei uusi nimi ollut siitä tavallisimmasta päästä.

Miehen uusi nimi oli nimittäin Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova. Herra Frostnova teki nimenvaihdoksen jo vuonna 2010, eikä tiennyt sen olevan lainvoimainen ennen kuin hänelle tuli tänä vuonna aiheelliseksi uuden passin hankkiminen. Nimihirviön olemassaolo on vahvistettu myös Uuden-Seelannin viranomaisilta.

Miehen moniosainen nimi ei todennäköisesti kuitenkaan mahdu virallisiin asiakirjoihin ainakaan alkuperäisessä muodossaan, joten hän joutunee tulevaisuudessa muuttamaan nimeään uudelleen. New Zealand Heraldin mukaan hän voi ottaa myös vanhan nimensä takaisin pientä maksua vastaan.