Duudsonit rientävät nyt myös yhteisöjen apuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Duudsonit ovat jälleen hyvällä asialla Duudsonit tuli taloon -ohjelmassaan. Haasteet ovat kasvaneet isoiksi neljälle pohjalaisterapeutille, sillä mukaan on valittu tavallisten perheiden lisäksi kokonaisia yhteisöjä. Sarjan kolmas kausi alkaa tiistaina 25. maaliskuuta.

Miten Duudsonit pelastavat kehitysvammaiset yksinäisyydeltä? Katkeaako teiniveljesten uhkaava rikoskierre Duudsonien keinoilla? Voiko Duudsoneista olla apua avioeron partaalla tasapainoilevalle uusioperheelle? Onko koulukodin poikien ja Duudsonien yhteinen roadtrip kenenkään mielestä järkevä idea?

Kasvaneista ja koskettavista ongelmista huolimatta Duudsonien ratkaisuista ei huumoria, luovuutta ja sekoilua puutu. Koulukiusaamiseen voi puuttua vain valtaamalla koko koulun päivän ajaksi. Joskus ainoa ratkaisu voi olla isän suostutteleminen tuhoamaan oma asunto-autonsa.

Räjähtävä pesukone, lantakuorma mummon mökin seinällä, jäätelökioskin valtaaminen tai joukkotaistelu huonekalukaupassa ovat vain esimerkkejä siitä mitä uudella kaudella on luvassa. Sarjassa nähdään myös tunnettuja vieraita. Aku Hirviniemi ja mentalisti Noora Karma auttavat Duudsoneita mahdottomissa tehtävissä.