Mies keksi uskomattoman kuvailmiön – poseerasi peppuvakojen kanssa

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä käyttää liian pieniä housuja siten, että heidän takapuolensa tavallaan tursuaa vaatteista ulos aiheuttaen valtaisan rekkamiehen hymyn kaikkien katseltavaksi. Matalavyötäröiset farkut tai liian lyhyet paidat paljastavat monen mielestä ikävän näyn.

Nyt Imguriin on julkaistu erään miehen ottama omakuvasarja, jossa hän poseeraa yleisillä paikoilla näkyvien peppuvakojen kanssa. Tarkemmassa tarkastelussa huomaa, että kuvat on otettu suurimmaksi osaksi yhdessä ja samassa ruokalassa ja tähdeksi ovat päässeet lähinnä isokokoiset ihmiset.

Sen lisäksi, että kuvissa esitellään ihmisten selän alapuolella pilkistelevää vakoa, on myös kuvissa esiintyvän miehen ilmeet hauskoja. Mies on kuvissa todella vakava, tai jopa hieman hartaan näköinen. Sanoma on kuitenkin selvä – piilottakaa peppuvakonne.